Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici Farsa !
Després de més d'un any de presó preventiva dels líders i polítics independentistes i d'una forta repressió de tot el moviment popular per part de la maquinària insti¬tucional de l'Estat espanyol, avui té lloc el trasllat dels presos polítics a Madrid per començar el judici de l'l-O,

Un judici polític que, tot i que jutja unes persones concretes, pretén emmordassar i anul·lar la veu de tot el poble català i, en definitiva, el dret d'autodeterminació dels pobles, un dret universal.

Per això, una vegada més, incansables en la lluita per la dignitat i la llibertat del nostre poble, els CDR de Catalunya ens mobilitzem per trencar la normalitat i posar sobre la taula la farsa que constitueix aquest procés judicial. Quedar-nos en la co¬moditat de la nostra llar no és una opció quan tantes persones són jutjades per de¬fensar el dret de votar. No és una opció quan hi ha tants processos judicials oberts i encausades del moviment popular per defensar al carrer el dret d'autodetermina¬ció. N o és una opció quan tantes persones han hagut d'enfilar el dur camí de l'exili. I no és una opció quan el Govern de Catalunya ha estat incapaç de prendre el control de la situació i donar sortida a tots els nostres anhels de llibertat.

Per això, perquè és a tots que se'ns jutjarà, fem una crida a blocar el trasllat a Ma¬drid dels presos polítics independentistes de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i el Catllar. Davant les clavegueres de l'Estat només ens tenen a nosaltres1

#JudiciFarsa #TombemEIRègim

Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot
  3. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  4. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  5. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  6. L'independentisme es manifestarà l'1 de maig per una República catalana dels drets socials
  7. El líder del PP a Catalunya recupera un eslògan de la victòria franquista: "!Ya hemos pasao¡"
  8. Espanya
  9. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
  10. Signat el conveni del Patronat d’Escoles d’Infants de Palma
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid