Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici Farsa !
Després de més d'un any de presó preventiva dels líders i polítics independentistes i d'una forta repressió de tot el moviment popular per part de la maquinària insti¬tucional de l'Estat espanyol, avui té lloc el trasllat dels presos polítics a Madrid per començar el judici de l'l-O,

Un judici polític que, tot i que jutja unes persones concretes, pretén emmordassar i anul·lar la veu de tot el poble català i, en definitiva, el dret d'autodeterminació dels pobles, un dret universal.

Per això, una vegada més, incansables en la lluita per la dignitat i la llibertat del nostre poble, els CDR de Catalunya ens mobilitzem per trencar la normalitat i posar sobre la taula la farsa que constitueix aquest procés judicial. Quedar-nos en la co¬moditat de la nostra llar no és una opció quan tantes persones són jutjades per de¬fensar el dret de votar. No és una opció quan hi ha tants processos judicials oberts i encausades del moviment popular per defensar al carrer el dret d'autodetermina¬ció. N o és una opció quan tantes persones han hagut d'enfilar el dur camí de l'exili. I no és una opció quan el Govern de Catalunya ha estat incapaç de prendre el control de la situació i donar sortida a tots els nostres anhels de llibertat.

Per això, perquè és a tots que se'ns jutjarà, fem una crida a blocar el trasllat a Ma¬drid dels presos polítics independentistes de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i el Catllar. Davant les clavegueres de l'Estat només ens tenen a nosaltres1

#JudiciFarsa #TombemEIRègim

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  8. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid