Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LGTBI
Valls comença la primera setmana dedicada al col·lectiu LGTBI

Sota el títol “Ensenya la ploma”, conté exposicions, xerrades, presentacions de llibres i documentals

22/01/2019 Gènere
La inauguració a Valls aquest dilluns de l’exposició “Som Així. Quotidianitats  lèsbiques” ha donat el tret de sortida a la primera setmana LGTBI de  Valls, organitzada pel Casal Popular la Turba. L’exposició serà al pati  de l’Institut d’Estudis Vallencs fins el diumenge 27, dia en què a Valls  es celebra la festa de la calçotada.

Amb la voluntat de representar tota la diversitat del col·lectiu, la  setmana LGTBI de Valls inclou propostes molt diverses. Aquest dimecres  Sebastià Portell presenta l’antologia de poesia LGTBQ catalana “Amors  sense casa”. També en l’àmbit literari però en el seu vessant infantil  divendres hi ha la presentació dels llibres “Amb la Tango són tres” i  “Ara em dic Joana”. Pels amants de l’audiovisual, la setmana LGTBI  permetrà veure el documental “Tchindas”, de Marc Serena, amb el Carnaval  i la transsexualitat a Cap Verd com a eix de l’obra (divendres, 21h).

La taula rodona sobre el col·lectiu LGTBI en un entorn no metropolità  serà l'inici a les activitats de dissabte. L’activitat pretén reflexionar amb diverses entitats del territori, com Gènere  Lliure, H2O, Croma o l’Observatori Contra l’Homofòbia de la realitat del  col·lectiu al Camp de Tarragona. El mateix dissabte també hi haurà un  show amb la Brigitta Lamoure, coneguda pel seu programa de televisió a betevé. A més, hi haurà un dinar popular, pel qual cal reservar tiquet,  i una festa vespertina.

L’objectiu de la primera setmana LGTBI de Valls és visibilitzar el  col·lectiu a la ciutat i poder gaudir de propostes culturals que sovint  queden fora de l’abast de la ciutat. A més, també pretén ser un punt de  trobada i reflexió sobre el propi col·lectiu al Camp de Tarragona. Les jornades han comptat amb el suport de diverses entitats, com les  llibreries Roca i Tram, Saurines Audiovisuals, Llumull Accions  Audiovisuals, l’Institut d’Estudis Vallencs i l’Antena del Coneixement  de la URV.
Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  8. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid