Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21-D
Universitats per la República crida a aturar les classes el 21D

La plataforma Universitats per la República crida els estudiants a fer una aturada de classes en motiu de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona el proper 21 de desembre.

13/12/2018
Universitats per la República se suma a les mobilitzacions per aturar el Consell de Ministres i convoca a una aturada estudiantil de 10 a 14h sota el lema “El Consell de Ministres arriba, aturem les classes”.

La portaveu de la plataforma Núria Nieto ha denunciat que “la celebració del Consell de Ministres aquí i en aquesta data és clarament una provocació” i ha afegit que “cal mostrar rebuig a aquells que amenaçen amb tornar a aplicar el 155 i no respecten el dret a l’autodeterminació”.

L’altra portaveu d’Universitats per la República, Núria Marín, ha afegit que “hi ha més de 2.000 represaliats, entre els quals es troben professors universitaris i estudiants”. Per això, considera que “hem d’aturar el Consell i demostrar un cop més que els estudiants som l’avantguarda de la lluita per garantir els drets civils i polítics”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid