Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estat de setge
El govern Sánchez tornarà a enviar "piolins" a Barcelona amb motiu del consell de ministres espanyol
11/12/2018 Drets i Llibertats

Segons apunten diversos mitjans de comunicació, el Ministeri d'Interior ha ordenat l'enviament de 400 antiavalots del Cos Nacional de la Policia per blindar el Consell de Ministres que es farà el proper 21 de desembre a Barcelona. Data que coincideix amb el primer aniversari de les eleccions al Parlament després de l'aplicació del 155.

Per desvincular l'enviament de noves unitats policials de les protestes anunciades,  el Ministeri d’Interior espanyol ho justifica tot dient que pel consell de ministres es va fer a Sevilla també es va organitzar un dispositiu de seguretat.

Tot i així, la mesura arriba hores després de la crítiques de la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, per la no actuació del Mossos d'Esquadra contra es CDR el passat cap de setmana pel bloqueig de l'AP-7 o l'obertura dels peatges.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid