Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
La CUP presentarà candidatura per a les municipals a la Ràpita
15/11/2018 Política

El proper dissabte 24 de novembre, la CUP de la Ràpita presentarà públicament la seva candidatura per a les properes eleccions municipals, en un acte que es portarà a terme a les 19 hores a l’edifici de l’Església Nova del municipi mariner. La nova formació política, que el passat mes de juny es va donar a conèixer davant la ciutadania en aquest mateix espai, ha pres la decisió de presentar-se a les municipals del 2019 al municipi de la Ràpita després d’uns mesos de maduració i treball i de consolidar-se com a Assemblea Local del partit. De fet, va ser precisament aquest passat dissabte durant la celebració a Perpinyà del Consell Polític Nacional de la CUP quan es va ratificar l’aprovació d’aquesta nova assemblea local, la qual permet l’expansió, amb un municipi més, de les Candidatures d’Unitat Popular al territori ebrenc.

Aquest és el primer cop que la CUP, actualment amb representació municipal a quatre ajuntaments de les Terres de l’Ebre (Tortosa, Alcanar, Ulldecona i Deltebre), presenta una candidatura municipal a la Ràpita. El proper 24 de novembre, en un acte obert a tothom, aquesta organització política assembleària de la Ràpita donarà a conèixer els noms de les persones que integraran la candidatura, així com els objectius amb els quals es presenten a la cita electoral del 26 de maig de 2019.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid