Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7 de novembre
Conferència-debat a Perpinyà sobre el paper i les repercussions del procés del Principat sobre la resta dels Països Catalans
06/11/2018 Política

En el marc dels actes de la commemoració de la Diada de Catalunya Nord, la Comissió 7 de Novembre ha organitzat  a Perpinyaà la Conferència-debat sobre el paper i les repercussions del procés del Principat sobre la resta dels Països Catalans. L'acte CASTANYEM EL TRACTAT!, comptarà amb la participació de Maria Nebot, activista del País Valencià, Albert Pons, politòleg de Menorca, David Fernàndez, periodista I activista del Principat i Marta Serra professora i membre del Casal de Perpinyà.

Enguany la data commemorativa del Tractat dels Pirineus, arriba un any després dels esdeveniments d’octubre al Principat de Catalunya. És evident que aquest procés ha tingut un impacte en la relació entre els catalans del nord i del sud. Des del Nord, hi ha un augment de l’interés del que passa al Principat, i el paper clau de la part més septentrional al procés, ha permès donar visibilitat a aquesta part del país.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid