Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antirepressiu
Neix el Grup de Suport Absolució Antifeixistes de la UAB
17/10/2018 Drets i Llibertats

Aquest dimarts s'ha constituït el Grup de Suport Absolució Antifeixistes de la UAB amb l'objectiu d'impulsar una campanya en defensa dels estudiants acusats d'odi per Societat Civil Catalana i la Fiscalia d'Odi pel sol fet de rebutjar la presència feixista de la universitat.

Actualment tenen dos casos judicials oberts. En el primer els hi demanen fins a un total de 10 anys de presó (3 anys i migs per cada un dels tres imputats) i 16.500€ en danys morals. En el segon són acusats de coaccions i amenaces. En l'actualitat es troben a l'espera de l'escrit d'acusació. A més, també tenen una investigació oberta en què són considerats una organització criminal.

Fa poc que el Jutjat de Cerdanyola havia absolt a dos dels companys acusats per altres dos casos, per suposadament de robar una bandera espanyola. És a dir, en un inici comptàvem amb quatre judicis, ara només dos -a un dels dos els hi falta l'escrit d'acusació-, que precisament és on es preveuen les penes de presó més altes.

En els dos processos judicials la UAB ha facilitat imatges i una base de dades d'estudiants a Mossos per tal d'identificar i informar de la militància a organitzacions del moviment estudiantil. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid