Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Treballadors, docents i estudiants de la UB es comprometen amb els valors republicans

UB per la República s'ha compromés conjuntament amb els estudiants ha defensar els valors republicans a dins i fora del claustre.

16/06/2018 Política

Aquest migdia, el pati de la Facultat de Filologia a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) ha aplegat la presentació pública del col·lectiu UB per la República i que ha comptat amb el suport de les Assemblees de Treballadors i Treballadores en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) i el CDR de Matemàtiques i Lletres.

Durant l'acte, s'ha criticat la passivitat del rectorat davant la situació que viu el país, s'ha exigit la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats i UB per la República s'ha compromés conjuntament amb els estudiants ha defensar els valors republicans a dins i fora del claustre. Com a cloenda s'ha tenyit de groc la façana de l'edifici històric amb llaços.

Cal recordar que UB per la República, tot i no ser  reconeguda per la Junta Electoral Permanent, va obtenir uns resultats inimaginables, de les 19 persones del PAS que es van presentar amb aquestes sigles van ser escollides totes. Els col·lectius de docents i d’estudiants també van obtenir molt bons resultats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid