Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denunciar la injustícia
Nova iniciativa popular no-violenta a Tarragona per l'alliberament del presos polítics

És una acció de protesta continuada, no-violenta, que vol interpel·lar els col·lectius professionals de jutges, fiscals i policies que no estiguin d'acord amb les mesures provisionals, qualificacions delictives i atestats policials, que vulneren els més elementals principis del Dret Penal i Processal.

12/06/2018 Drets i Llibertats

Dilluns passat es va iniciar a Tarragona l'acció 'Silenci contra la repressió, per la llibertat. Rebel·leu-vos contra la injustícia', consistent en una protesta silenciosa al peu de la parròquia de Sant pau, just davant de les dependències dels jutjats de la ciutat.

Segons els convocants, es tracta d'una acció que reclama l'alliberament dels presos polítics i va adreçada, "a jutges, fiscals i cossos policials». Segons expliquen, la seva intenció és demanar-los, «que deixin d'amagar el cap sota l'ala i trenquin d'una vegada el seu silenci i es rebel·lin, denunciant i actuant en contra de tots els actes injustos i contraris als principis bàsics i més elements del dret penal i processal".

És una acció "de protesta continuada i no violenta" que es repeteixi cada dia fins divendres, en el mateix horari. La concentració arriba al seu àlgid de les 12 a les 12.30 h quan tothom està en silenci absolut durant aquests trenta minuts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid