Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipalisme
Iniciades les obres d'ampliació de l'Hospital Parc Taulí que permetran l'obertura de dues noves plantes d'Urgències

El finançament de les obres d'ampliació prové del superàvit de l'Ajuntament de l'any 2015, a l'entrada del nou govern de transformació. En aquell moment es va decidir no pagar els 4 milions d'euros que al pressupost es pretenia destinar al deute bancari.

01/06/2018 Salut

La capella de l'Hospital Parc Taulí va acollir ahir la presentació del projecte "Frontal Gran Via", coincidint amb l'inici de les obres. Després d'una exposició de les grans línies del projecte, explicades per Joan Martí (director general de l'hospital), van seguir les intervencions de Lluís Franch (gerent de la CatSalut a la Regió Sanitària de Barcelona), Modesto Custodio (president de l'hospital) i Maties Serracant (alcalde de Sabadell). Finalitzada la part de la presentació, es va procedir a una visita a l'emplaçament de les obres.

El projecte d'ampliació i millora de les instal·lacions sanitàries inclou la construcció de dues noves plantes d'hospitalització al Parc Taulí, que seran destinades al Servei d'Urgències. Aquesta decisió respon a la necessitat detectada tan per les usuàries com les treballadores d'aquest hospital. Les dues plantes comptaran amb 18 habitacions cadascuna, permetent així l'obertura de 72 llits addicionals.

El finançament de les obres d'ampliació prové del superàvit de l'Ajuntament de l'any 2015, a l'entrada del nou govern de transformació. En aquell moment es va decidir no pagar els 4 milions d'euros que al pressupost es pretenia destinar al deute bancari. D'aquesta manera, es va apostar per invertir els diners en les necessitats reals de les habitants de la ciutat (i les seves rodalies) i no en seguir enriquint a qui cada dia li fa la vida impossible a les classes populars.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid