Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-N
Posats en llibertat el 5 detinguts per barrar el pas al TGV a l'estació de Sants

Acció realitzada en el marc de la Vaga General del passat 8-N. Fa una setmana, el TSJC va sentenciar que la vaga  va ser "legal i legítima"

16/05/2018 Drets i Llibertats

Aquesta tarda, han estat posat en llibertat les 5 persones detingudes aquest dimecres pel tall de vies de l'estació de Sants durant la vaga general del 8-N. Sobre ells hi havia  una ordre de cerca i captura després de no haver-se presentat a cap dels requeriments judicials per prendre'ls declaració. Tots ells s'han acollit al seu dret a no declarar davant del jutge i han quedat en llibertat sense mesures cautelars.

Al matí, han estat detingudes dues persones al seus domicilis i deprés conduiïts a la Ciutat de la Justícia. La resta de les detencions s'han realitzat en la concentració de solidaritat que hi havia davant dels Jutjats. Sobre aquest cas, encara hi ha 3 persones que segueixen en crida i cerca acusades dels talls.

L'acció es va realitzar en el marc de la Vaga General del 8 d-N quan centenars de persones van baixar a les vies del TGV i van tallar la circulació dels trens. La mobilització, com a protesta contra l'empresonament dels consellers destituïts després d'aplicar el 155, va obligar a tancar l'estació de Sants durant quatre hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid