Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Augmenten fins a 6 els detinguts per la protesta dels CDR el dia de la detenció de Puigdemont
16/05/2018 Drets i Llibertats

Aquest dimarts, els Mossos d'Esquadra han detingut una altra persona relacionda amb protesta convocada pels Comitès en Defensa de la República (CDR), el dia de la detenció de Carles Puigdemont, el passat 25 de març, a Alemanya.

La nova detenció se suma als cinc nois detinguts dilluns passat, quatre de Lleida i un d'Alcarràs, que van quedar en llibertat després de declarar a comissaria i que s'hauran de presentar davant del jutge quan siguin citats. L'acusació per a tots ells és de desordres públics i atemptat als agents de l'autoritat.

Més de mig miler de persones es van concentrar dilluns passat al vespre, envel mateix lloc on es van concentrar el 25 de març,  davant de la subdelegació del govern de l'Estat espanyol a Lleida com a protesta per les detencions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid