Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Mobilitzacions per rebutjar la detenció de 3 membres del CDR de Lleida

S'han convocat concentracions en diverses pobacions, molt espcialment a Lleida i a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

14/05/2018 Drets i Llibertats

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Lleida i de Ponent han convocat una concentració aquest dilluns a les 20h per rebutjar el que consideren unes detencions i citacions “arbitràries”. S’ha convocat al mateix lloc on va tenir lloc la protesta del 25 de març, a la plaça de la Pau, davant de la subdelegació del govern espanyol de Lleida.

Aquest matí, els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones a Lleida acusades de desordres públics durant la protesta convocada pels CRD, el dia de la detenció de Puigdemont, el passat 25 de març, a Alemanya. També han citat a declarar més persones i no es descarten més detencions ja que l’operació policial està oberta.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid