Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
La Plataforma pel Dret a Decidir dóna suport a la mobilització de la Crida pel Finançament

"Contra uns pressupostos antisocials i antivalencians" que tindrà lloc dimarts 22 de maig, a les 19 hores, a la Delegació del Govern de València

16/05/2018 Drets i Llibertats

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (Decidem Economia) ha donat suport a la convocatòria de la Crida pel Finançament del 22 de maig a les 19h davant de la Delegació del Govern espanyol.  "ens concentrem per la dignitat del poble valencià", ha puntualitzat la Plataforma.

Exigeix un sistema fiscal valencià progressiu i una redistribució de la riquesa coherent i justa que ajude a disminuir la desigualtat social i poder garantir uns serveis públics de qualitat en benefici de la majoria de la societat valenciana.

Considera que "els Pressupostos Generals de l'Estat continuen discriminant, humiliant i espoliant el poble valencià. Són uns pressupostos continuistes que consoliden la misèria i la desigualtat al País Valencià i que ens tornen a sotmetre mitjançant l'increment del deute per poder oferir un serveis a la població amb un mínim de dignitat. Pressupost i deute és relacionen directament: a menys pressupost, més deute; funcionant com un mecanisme econòmic de submissió política als mandats dictats des de Madrid".

"El fi de l'espoli al poble valencià no vindrà d'un acord a porta tancada en un despatx de Madrid amb un partit podrit de corrupció i la seua filial taronja. El canvi de paradigma vindrà del poble organitzat i mobilitzat als carrers del País Valencià", ha afirmat

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid