Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
L'ANC i Òmnium convoquen mobilitzacions arreu per exigir la Llibertat del Jordis

A Barcelona, la concentració serà a les 19.30h a la plaça de la Catedral

16/05/2018 Drets i Llibertats
L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han organitzat una concentració per demà, dimecres 16 de maig, per protestar pels 7 mesos d’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

L’acte, a dos quarts de vuit, es farà a la plaça de la Catedral de Barcelona, i comptarà amb la presència d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, i Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural. També hi participaran persones represaliades i encausades pel procés independentista, com Roger Español, qui va perdre un ull per l’impacte d’una pilota de goma de la policia espanyola mentre defensava les urnes durant el referèndum de l’1 d’octubre, o Jordi Pesarrodona, perseguit per haver-se posat un nas vermell de pallasso davant la Conselleria de governació el 20 de setembre, entre d’altres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid