Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Joves de Mallorca per la Llengua impulsen "Treu la Llengua" per a la normalització del català
10/05/2018 Llengua

El proper 26 de maig el poble de Sant Jordi acollirà l’activitat "Treu la llengua" organitzada per Joves per la llengua i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, la direcció general de política lingüística del Consell de Mallorca i la direcció de política Lingüística del Govern.

Treu la llengua començarà a les 11 del matí i durant tot el dia es succeïran activitats com ballades, concert de Cucorba, correfocs, música, tallers, una lectura poètica de Josep Maria Llompart, una conferència d’Open Arms,entre d’altres. Carrió ha agraït a Joves per la llengua haver triat Palma i en concret el poble de Sant Jordi. “És la primera vegada que Palma acull una trobada d’aquestes característiques i han triat Sant Jordi perquè dona la possibilitat de tenir diferents espais com el Liceu, la pista esportiva, l’escola i altres”, ha dit.

La coordinadora de Joves per la llengua, Aina Sánchez-Monge, ha explicat que aquesta entitat duu 24 anys fent feina per fomentar l’ús del català a tots els àmbits especialment entre el jovent. “Una manera de fer arribar l’ús del català és a traves d’activitats lúdiques i festives com aquesta trobada que començarà a les 11 hores i acabarà a les 3 de la matinada”, ha explicat. El concert final es farà des de les 22 hores al poliesportiu de Sant Jordi amb l’actuació de grups com Auxili, Pupil·les, Ebri Knight i Jès”.

Joves per la llengua ha posa a la venda les entrades al sopar i al concert a traves de la plataforma https://www.ticketea.com/

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid