Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major
La Sirollada engega una campanya de microfinançament per fer possible la Festa Major de Maig

El col·lectiu aposta per la creació d'un espai de dia que aglutini totes les activitats culturals que impulsen les diverses entitats de la plataforma.

11/04/2018 Cultura

La Sirollada posa en marxa una campanya de microfinançament amb dos objectius clars: consolidar l’espai de nit, amb les barraques autogestionades per diferents entitats culturals i socials, i poder impulsar un nou espai de festa de dia que aglutini totes les activitats que aquestes organitzen per la Festa Major.

La campanya de microfinançament, que busca recollir 3000€, es mantindrà oberta fins el 6 de maig i, segons afirma la plataforma, “també és la millor manera per reservar el marxandatge de la Festa Major abans que s’esgoti”.

Sota el lema “No podem ser si no som lliures”, La Sirollada celebra el seu 5è aniversari amb la voluntat d’esdevenir un dels espais principals de les festes de Lleida. La plataforma assegura que, amb una trajectòria de més de 60 actuacions musicals i gairebé un centenar d’activitats socials i culturals organitzades, han demostrat que unes festes participatives i obertes a tothom són possibles.

A més a més, la llibertat serà el focus de la campanya discursiva de la plataforma per aquesta edició, fent especial incidència en la llibertat d’expressió o la llibertat sexual, entre d’altres.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid