Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
joven revolucionari
La Forja farà un homenatge a Maulets a Cervelló en el seu 30 aniversari de la fundació

Demà a les 12:00h, el jovent revolucionari de La Forja celebrarà un acte de commemoració a l’Organització de l’Esquerra Independentista Maulets a Cervelló, el lloc on es fundà ara fa 30 anys.

09/04/2018 Política

La Forja celebra un acte commemoratiu en homenatge a Maulets. 30 anys després de la fundació d’una de les Organitzacions Juvenils de l’Esquerra Independentista de la qual es consideren hereus, "seguim alçant-nos i dient que el combat Maulet continua i segueix més viu que mai als Països Catalans".

Serà demà, 10 d’abril a les 12:00h, fundadors de Maulets, ex-militants de Maulets i la militància de La Forja, han organitzat un acte que consistirà en la col·locació d’una placa commemorativa en el lloc exacte on va fundar-se Maulets l’any 1988, allà on hi havia la Cooperativa Escolar Ènnec Bonfill, a Cervelló. També hi hauran parlaments tot recordant la història de l’Organització i lliuraran una instància a l’Ajuntament on demanen que s’atribueixi el nomenclàtor de Maulets al parc que hi ha a les rodalies d’aquest indret.

Es tracta d’un lloc històric i de referència per l’Esquerra Independentista i per aquest motiu, La Forja vol seguir teixint el fil roig de la història homenatjant els 30 anys de la fundació de Maulets. "Perquè aquí seguim, perquè la història continua i la fem els pobles, perquè som conscients del moment en el que vivim i tenim clar on volem arribar, la victòria!", ha remarcat la nova organització juvenil.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid