Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Jornades dels CDR de la ciutat de Tarragona
19/04/2018 Política

Aquest cap de setmana, 20,21 i 22 d’abril els Comitès de Defensa de la República (CDR) de la ciutat de Tarragona inicien unes jornades  treball, amb diferents taules, que duran per títol Vaga General, fem República a Tarragona i quin model de República volem? (Procés constituent).

Davant la repressió de l’Estat espanyol, consideren que  s’han obert diferents fronts de lluita per a la defensa i construcció de la República Catalana. Fronts com la judicialització de la política, els presos polítics o el de les persones exiliades. Obrir un nou front des dels municipis pot ser una nova línia d’acció per denunciar la repressió i sobretot fer enfrontar a l’Estat a un actor imprescindible en aquest procés com és el poble. Si la República la volem construir des d’abaix, les institucions més properes al poble són els ajuntaments. I aquest consistoris en definitiva no deixen de ser els representants del poble. Si no podem tenir estructures d’Estat, teixim estructures socials. Sota aquesta perspectiva "fan una crida a la participació,  ja que són temes d’interés per tots i totes". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid