Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ús del català
La CAL celebra els 10 anys del projecte xerrem junts
16/03/2018 Llengua
Aquest dissabte es commemora els 10 anys del projecte xerrem junts i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha organitzat la jornada "xerrem junts, pel foment de l’ús del català" per celebrar-ho.  

L'entitat ha dedicat un dia a explicar l’essència i les fites del xerrem junts, comentar diferents línies de creixement del projecte i recollir impressions i recomanacions d’agents actius, interessats i coneixedors de la matèria. 

La jornada tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona) i comptarem amb les intervencions d'Oriol Amorós, Secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania; d'Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística; de Carme Junyent, professora titular de lingüística de la UB, i d'Isidor Marí, expresident de la secció de filologia de l'IEC.  A més, també tindrem l'honor de comptar amb la presència d'Agustí Alcoberro, vicepresident de l’ANC.  

L'acte tindrà lloc dissabte 17 de març, a les 9.30 hores, a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Carrer Passeig de Gràcia, 107). 


El projecte xerrem junts

El xerrem junts és una eina de treball que organitza espais de trobada, gràcies als quals persones que no han estat mai en contacte amb la llengua catalana, o que hi han estat però presenten dificultats sigui de comprensió o d’expressió en aquesta llengua, entren en contacte amb persones voluntàries catalanoparlants i formades per la CAL que destinen una part del seu temps lliure a ajudar les primeres en el seu camí d’assumpció del català com a llengua pròpia. El mitjà que s’utilitza és la pràctica de la conversa, punt on arrenca indefectiblement tota apropiació d’una llengua.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid