Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Clara Ponsatí s'entrega a la policia escocesa en resposta a l'euroordre del Suprem

Poc abans que al matí s'entregués s'ha iniciat una campanya de micromecenatge a internet  per finançar la seva defensa que en poques hores ha recaptat més de 170.000 lliures (uns 200.000 euros). A la tarda la justícia escocesa ha deixat Ponsatí en llibertat amb la mesura cautelar de la retirada del passaport.

28/03/2018 Drets i Llibertats
Clara Ponsatí s'ha lliurat voluntàriament aquest matí en una comissaria escocesa per declarar en resposta a l'euroordre de detenció dictada pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.  L'advocat Ponsatí ha anunciat que la vista judicial del cas tindrà lloc a les 14 hores aquest dimecres. Poc abans que s'entregués s'ha iniciat una campanya de micromecenatge a internet per finançar la seva defensa que en poques hores ha recaptat més de 175.000 lliures (uns 200.000 euros). A la tarda la justícia escocesa ha deixat Ponsatí en llibertat amb la mesura cautelar de la retirada del passaport.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid