Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Debat a Gata de Gorgos: "Rescatem l'AP-7, Alliberem els pobles, vertebrem les comarques"

El 21 de desembre de 1972 el govern central va concedir la gestió de la llavors A7 a l'empresa AUMAR. Des de llavors, i gràcies a les pròrrogues concedides pels diferents partits que han passat pel Consell, l'empresa ha seguit gestionant aquesta important via que vertebra el País Valencià.

23/02/2018 Territori

Aquesta vesprada a les 7.30h tindrà lloc el debat sobre el rescat de l'AP-7 amb la participació dels alcaldes del Verger, Basili Salort; Gata de Gorgos, Magda Mengual; Benissa, Abel Cardona; Pedreguer, Sergi Ferrús; i Àlex Ruiz de Bellreguard. El debat estarà moderat pel coordinador general de la Plataforma pel Dret de Decidir, Antoni Infante, i se celebrarà al Centre Polivalent de Gata de Gorgos. Està organitzat pels Joves Pel Dret a Decidir Les Marines. (veure el manifest)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid