Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema
'Handia', 'Converso' i 'Bi Txirula' guanyadores de les Txapeles d'Or de Zinemaldia.Cat
18/02/2018 Comunicació
Aquest diumenge a la nit, tres pel·lícules basques han tingut el seu reconeixement: han estat les guanyadores de les Txapeles d'Or del festival de cinema basc, Zinemaldia.Cat.

El film dirigit per Jon Garaño i Aitor Arregi, HANDIA, s'ha endut la Txapela d'Or a la Millor Pel·lícula de Ficció del festival Zinemaldia.Cat.

Pel que fa als documentals, el guanyador de la Txapela d'Or ha estat CONVERSO, de David Arratibel.

Finalment, BI TXIRULA, la pel·lícula d'Iñigo Garcia Agirrezabalaga, ha merescut la Txapela d'Or a la Millor Pel·lícula en Euskara.

El jurat del certamen ha estat format per Blai Morell (periodista), Barbara Destefanis (BCN Sports Film Festival), Lluís Marquès (actor), Bruna Cusí (actriu) i Joan Gonzàlez (DocsBarcelona).

Les Txapeles d'Or s'han atorgat en la cerimònia de cloenda de les seccions oficials de Zinemaldia.Cat que s'ha fet als Cinemes Girona.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid