Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#155Espoli
La Paeria facilita tanques de seguretat per facilitar el trasllat de les obres de Sixena

La CUP i CDR de Lleida 'hi han sumat a una convocatòria a les xarxes amb un cartell que té de fons la foto del Museu que anima a quedar a les 7.30 del matí a "prendre cafè" 

10/12/2017 Política

Operaris de la Paeria han descarregat aquest diumenge desenes de tanques de seguretat a les portes del Museu de Lleida pel trasllat de les obres de Sixena que es preveu per aquest dilluns, segons ha pogut sabeNació Digital.

Els treballadors han deixat el material preveient la mobilització que es farà a partir d'aquest dilluns al matí per defensar les peces.

El jutge d'Osca ha emès una sentència en la que indica que les 44 peces del museu han de ser traslladades aquest dilluns en un operatiu que serà executat per la Guàrdia Civil, que té el permís per utilitzar la força en cas que sigui necessari.

"fer un cafè"

La CUP i CDR de Llaida 'hi han sumat a una convocatòria a les xarxes amb un cartell que té de fons la foto del Museu que anima a quedar a les 7.30 del matí a "prendre cafè".

La Plataforma d'Entitats Culturals de Lleida no ha fet cap convocatòria tot i que el seu portaveu, Xavier Quinquillà, va assegurar aquest divendres que que si es materialitza el trasllat "la gent es mourà per expressar de forma cívica, pacífica i respectuosa el seu clam de denúncia".

Cal recordar també que la candidata de la CUP per les terres de Ponent, l'Alt Prineu i Aran, Mireia Boya, va dir en una entrevista a l'ACN que espera que quan es presenti la Guàrdia Civil al Museu de Lleida per emportar-se les obres de Sixena la gent el defensi com van fer amb els col·legis electorals l'1-O.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid