Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP anuncia “decrets de la dignitat” per a garantir drets socials bàsics a la República

La formació proposa mesures de xoc en àmbits com educació, salut o habitatge per pal·liar la situació d’emergència social que es viu a comarques gironines i arreu del país

12/12/2017 Política

La CUP-Crida Constituent ha anunciat la intenció d’aplicar els anomenats “decrets de la dignitat” per a garantir drets socials bàsics en àmbits com la salut, l’educació o l’habitatge dins la nova República. D’aquesta manera, la formació defensa que a partir del 21 de desembre cal aplicar una bateria de mesures socials per revertir els índexs de pobres i d’exclusió actuals a Catalunya. Segons el candidat Dani Cornellà “ha quedat clar que dins del marc autonòmic aquestes polítiques no són possibles, i per això a partir del 21 de desembre hem de recuperar les lleis suspeses pel TC i aplicar-les en clau republicana”.

Cornellà ha fet aquestes declaracions a la Universitat de Girona, en un acte amb estudiants organitzat pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) sota el títol “Educació i República”. Cornellà ha reafirmat l’aposta dels cupaires per una educació pública, laica, de qualitat i en català, i ha mostrat el seu suport a les demandes de la comunitat universitària en lluita. El candidat també ha agraït al moviment estudiantil la seva implicació en la construcció de la República, i ha remarcat la importància que el conjunt de la comunitat educativa faci sentir la seva veu en el procés constituent que vindrà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid