Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
Sortu recorda a Bilbo els lluitadors Santi Brouard i Josu Muguruza

Estarien contents en veure que «la mentida de la mal anomenada transició democràtica ha quedat totalment al descobert i estem assistint al qüestionament del règim del 78», ha remarcat Miren Zabaleta

21/11/2017 Internacional

Més de mig miler de persones han participat aquesta tarda a Bilbo en la manifestació convocada per Sortu al 33º i 28º aniversari de la mort en atemptat de dos militants referencials de l'esquerra abertzale com són Santi Brouard i Josu Muguruza.

La manifestació, que ha partit de la plaça de l'Arriaga, ha finalitzat en la El·líptica, on ha pres la paraula Miren Zabaleta, que ha iniciat la seva intervenció enviant una forta abraçada als familiars de Broaurd i Muguruza, a qui s'ha tractat d'imposar el «relat únic». En aquestes primeres paraules, la dirigent de Sortu ha insistit que l'aportació de tots dos segueix viva, com ho estan els somnis de Belén González, morta la setmana passada .

Zabaleta han afirmat que Brouard i Muguruza es «s'alegrarien i somriurien, perquè aquells càntics de rebel·lia que van dedicar al monarca espanyol en la seva primera visita a Gernika ressonen encara avui». Ha incidit que també estarien contents en veure que «la mentida de la mal anomenada transició democràtica ha quedat totalment al descobert i estem assistint al qüestionament del règim del 78».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid