Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RUSSIA-ESPANYA
María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik

Dos humoristes es van fer passar per membres del Ministeri de Defensa de Letònia i van donar la informació que el president Carles Puigdemont és un espia rus anomenat Cipollino

18/11/2017 Internacional
L'agència de notícies russa Sputnik ha difós aquest divendres una broma de la qual ha estat víctima la ministra de Defensa espanyola, María Dolores de Cospedal, en la qual dos humoristes que es fan passar per membres del Ministeri de Defensa de Letònia li informen que el president Carles Puigdemont és un espia rus anomenat Cipollino (personatge infantil molt popular a l'URSS). Al vídeo de la conversa l'humorista rus Aleksei Stoliarov s'identifica com el ministre letó de Defensa i s'ofereix a Cospedal a compartir amb ella informació dels serveis d'intel·ligència de Letònia sobre el paper de Rússia en el conflicte català. Stoliarov durant la broma també afirma que el 50% dels turistes russos són espies (Cospedal pregunta “El 50%?”) i que la secretària de la Ministra sembla sospitosa perquè té accent rus.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid