Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
La FOLC i els Enllaçats per la Llengua exigeixen la la llibertat de tots els presos polítics i l'abolició del 155
06/11/2017 Política

La Federació d'organitzacions per la llengua catalana (FOLC) i els Enllaçats per la Llengua, mitjançant un comunicat,  han exigit la llibertat de tots els presos polítics i l'abolició del 155, que "volem que acabi aquest assetjament constant a persones i institucions de Catalunya, exigim el restabliment de la Generalitat i de la democràcia, la implantació de l'estat de dret amb una veritable separació de poders -el legislatiu, l'executiu i el judicial- i fem una crida que, persones, entitats, grups socials, polítics, culturals... d'aquí i de la resta del món es pronunciïn davant uns fets injusts i manipulats. La injustícia no és un assumpte intern d'un estat. L'aplicació de la justícia d'una forma falsa i partidista no és un assumpte intern dels estats. Pronunciem-nos-hi. No podem romandre callats!".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid