Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
L’STEI Intersindical critica el retard en les convocatòries d’oposicions de Sanitat a les Illes

El sindicat sospita que hi ha gent que vol que no es convoquin dins aquesta legislatura

30/11/2017 Salut

L’STEI Intersindical critica que tant l’Administració com els sindicats presents a la Mesa Sectorial de Sanitat estan endarrerint –voluntàriament o no– el calendari d’oposicions que es va marcar el Servei de Salut. El mes de juliol de 2017, quan es va aprovar l’oferta pública d’ocupació, l’Ib-salut va informar que feia comptes convocar les oposicions a partir del mes d’agost.

L’STEI sospita que, en tot aquest procés, hi ha gent que està intentant enredar amb l’objectiu que les convocatòries no surtin dins aquesta legislatura. L’explicació d’això podria ser que el PP i Cs han anunciat que, en cas de governar ells, tornarien a rere el requisit de català.

Pel sindicat STEI, això sí que és polititzar la sanitat: hi ha gent que no consent que es convoquin oposicions si no ho fa un govern amb qui tenguin afinitat ideològica.

En canvi, l’STEI Intersindical aposta per no enredar més, i treure les convocatòries per tal que es garanteixi la cobertura amb caràcter definitiu d’aquestes places, de manera que sigui compatible amb la garantia de l’exercici dels drets lingüístics per part dels usuaris del sistema públic de salut.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid