Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Taquen de “sang” una placa de la Guàrdia Civil

El passat dia 12 d’octubre uns desconeguts van tacar amb pintura vermella una placa de la Guàrdia Civil que feia més de 20 anys que estava col·locada al Santuari dels Àngels (Sant Martí Vell, Girona).

15/10/2017 Política

El passat dia 12 d’octubre (dia de la Hispanitat i de la patrona de la Guàrdia Civil) uns desconeguts van tacar amb pintura vermella una placa de la Guàrdia Civil que des de 1994 estava col·locada al Santuari dels Àngels (Sant Martí Vell, Girona). La fotografia de la placa tacada amb pintura vermella ha anat circulant per diversos grups de whatsapp durant tot el cap de setmana amb el comentari que l’acció havia estat feta el passat dia 12 per alguns dels afectats per les recents càrregues de la Guàrdia Civil a la demarcació de Girona.

Potseriorment la placa ha estat retirada i al seu lloc s'hi ha escrit "1 d'octubre". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid