Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COL·LABORACIONISME
Protestes per la presència de la Guàrdia Civil a Cala Montgó

L'estiu passat el càmping Illa Mateua va ser notícia perquè va organitzar una performance amb el Grup Especial d'Activitats Aquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil

26/10/2017 Drets i Llibertats

Ahir l'ANC de l'Escala va denunciar el trasllat de desenes d'agents de la Guàrdia Civil al càmping Illa Mateua (situat a la Cala Montgó) i  al vespre es van concentrar diversos veïns davant les portes de l'establiment per mostrar la disconformitat per la presència dels agents al poble.

L'estiu passat el càmping Illa Mateua (propietat de Martí Guillem, que ha rebut algunes crítiques al seu mur de Facebook  per la presència dels guàrdies civils) va ser notícia perquè va organitzar una performance amb el Grup Especial d'Activitats Aquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid