Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
La Plataforma per la Llengua publica la guia "La langue catalane"
13/10/2017 Llengua

Després de la publicació de la guia The catalan language, la Plataforma per la Llengua tradueix aquest llibret informatiu sobre l'ús i la situació de la llengua catalana al francès. 

La langue catalane és un petit dossier que serveix per a explicar en francès les dades més remarcables del català i que vol donar a conèixer la llengua catalana en l'àmbit internacional.

La guia presenta algunes de les dades més rellevants sobre la llengua quant a les dimensions, la vitalitat, el pes demogràfic, la força d'atracció o la representativitat legal i simbòlica. L'ONG del català distribuirà aquest dossier entre els diversos casals catalans que hi ha en territori de parla francesa i també els farà arribar a personalitats polítiques i del món acadèmic que des de l'entitat es considerin estratègiques per a poder continuar difonent la vitalitat i la força de la llengua catalana arreu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid