Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona proposa crear una Oficina d’Entitats de Girona

L’ens serviria per unificar i optimitzar els recursos i serveis destinats a l’associacionisme, i disposar d’un punt físic per a l’assessorament, suport i foment del treball en xarxa de les entitats

19/10/2017 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona

La CUP-Crida per Girona proposa que l’Ajuntament de Girona creï una Oficina d’Entitats. La proposta, que es debatrà al proper ple municipal en forma de moció, pretén unificar i optimitzar els recursos i serveis destinats a l’associacionisme, i disposar d’un punt físic per a l’assessorament, suport i coordinació d’entitats.

Als acords de la moció es preveu “definir el projecte a partir d’un procés de debat en què participin les entitats de la ciutat” i que es fixi com a termini l’any 2018 per a la posada en funcionament de l’Oficina d’Entitats de Girona.

En aquest sentit, els cupaires consideren que convé dissenyar un projecte municipal que permeti donar un nou impuls a l’actual estructura municipal en matèria d’associacionisme, ampliar-lo en aquells aspectes que actualment no es cobreixen, i guanyar eficàcia i visibilitat de cara les entitats gironines.

La portaveu cupaire Laia Pèlach ha declarat que “disposar d’un teixit associatiu fort, divers i compromès és un pilar bàsic de qualsevol societat democràtica i avançada, i és un element clau per a fomentar la cohesió i per a dinamitzar la vida política, social i veïnal de la ciutat”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid