x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Fiscalia convoca al major Trapero a una reunió per tractar sobre l'1-O

Segons publica el diari La Vanguarida a la cita també hi assistiran el cap superior de la policia nacional espanyola a Catalunya, Sebastián Trapote; i el cap de la zona de la guàrdia civil, Ángel Gozalo

11/09/2017 Política
Segons publica el diari La Vanguardia la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha convocat al major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, per tractar la investigació oberta contra els preparatius del referèndum que el Govern de Catalunya ha anunciat per a l'1-O. Trapero està citat per demà al matí. A la reunió també hi assistiran el cap superior de la policia nacional espanyola a Catalunya, Sebastián Trapote, i el cap de la zona de la guàrdia civil a Catalunya, Ángel Gozalo.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid