Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-0
La CUP guanya el pols amb el setge de la policia espanyola

Milers de persones es van plantar davant de la seu per impedir l'escorcoll de la policia espanyola

21/09/2017 Política

La portaveu del secretariat nacional de la CUP Núria Gibert donava per desconvocada ahir al vespre la manifestació espontània a les portes de la seu del partit. La concentració, que ha aplegat més de 2.000 persones, ha durat unes 7 hores i ha assolit el seu objectiu: que els cossos policials no escorcollessin la seu.

Cap al migdia la policia espanyola va encerclar el local de la CUP. Tot seguit es va fer una crida a les xarxes perquè la seva militància es mobilitzés. Poc després, un cordó de manifestants ha aconseguit allunyar els agents de la seu, que s’han desplaçat a les cantonades del carrer Casp. Allà s’han concentrat tota la tarda una trentena de furgonetes dels Cossos de la Policia Nacional. Als volts de les vuit del vespre, la policia va marxar i, després de mitja hora d’espera per assegurar-se que no es tractava d’un canvi de torn, la CUP ha desconvocat la concentració.

Hi va haver un intent de negociació amb els comandament de la policia, però aquest es s'hi van negar i la CUP havia anunciat que denunciaria al jutjat de guàrdia els fets. Al final, sense aclarir res, la policia va abandonar el setge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid