Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
Les famílies desallotjades a Sants passen la nit a la seu del districte

Les famílies desallotjades a Sants passen la nit a la seu del districte

10/08/2017 Drets i Llibertats

Les famílies desatllojades dimarts passat al #BlocEntença151 que van "qualificar d'il·legal" i aquest dimecres al #BlocSugranyes9 que han denunciat per considerar que s'han vulnerat els seus drets han decidit passar la nit a la seu del districte de Sants de Barcelona. Exigeixen una solució per 27 persones adultes (una d'elles en estat) i 15 menors.

Durant tota la tarde hi van haver reunions amb la consellera del districte, Esther Pérez, i una tècnica de l’Ajuntament, però només cinc famílies –set adults i quatre menors– van acceptar ser reallotjades pel consistori en un alberg o pensió. La major part dels veïns desallotjats, però, han decidit traslladar-se a la seu del districte de Sants per exigir una solució diferent.

“Som famílies amb nens, un alberg no és el lloc més adequat per a ells, sense intimitat i de forma temporal”, es queixava un veí durant la reunió amb la tècnica i la consellera. Les famílies desallotjades reclamaven ser reallotjades de forma immediata en un pis. “La ciutat és plena de pisos buits, deixeu-nos-hi anar”, demanava una altra veïna present a la reunió del districte, segons ha informat a darrera hora Ara.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid