Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#notincpor
La policia espanyola va punxar el telèfon de l'imam de Ripoll l'any 2005

El jutge Fernando Grande-Marlaska va autoritzar la intervenció telefònica

25/08/2017 Res-pública

L'any 2005, agents de la Comisaria General de Información de la Policia Nacional espanyola van demanar autorització al jutge Fernando Grande-Marlaska per intervenir el telèfon a l'imam de Ripoll. La Policia Judicial va argumentar que Abdelbaki es Satty estava vinculat amb dues organitzacions terroristes integrades a la xarxa d'Al-Qaida, Ansar al Islam i el Grup Islàmic Combatent Marroquí, responsables de l'atemptat de l'11-M.

 

El jutge Fernando Grande-Marlaska va autoritzar la intervenció telefònica en una  resolució judicial on s'afirmava que "La proporcionalidad, necesidad e idoneidad en la observación del teléfono 678 468 ... utilizado por Abdelbaki es Satty se infiere de la gravedad de los hechos objeto de imputación, así como las sospechas fundadas sobre su vinculación al Grupo Terrorista Ansar Al Islam".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid