Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
en defensa del territori
Terraferida recull signatures sota el lema:"No volem més autopistes, ni que s'aprovin d'amagat!"

Promou aquesta campanya per l'aprovació del Consell de Mallorca amb el vot favorable de TOTS els partits, prolongar l'Autopista de Llevant.

26/07/2017 Territori

Terraferida ha impulsat una reclamació per oposar-se al projecte de prolongació de l'Autopista de Llevant entre Campos i Llucmajor amb una recolliida de signatures sota el lema "No volem més autopistes, ni que s'aprovin d'amagat!" i les farà arribar al Consell el dia 18 d'agost.

Data de termini que ha posat el Consell per recollir les reclamacions sobre el projecte. Ho ha fet així, després de protestes que s'han generat per haver aprovat la prologanció de l'autopista amb el suport de tots el partits. A banda dels impactes ecològics, socials i econòmics (43 milions de €) d'aquesta polèmica infraestructura, el Consell ho ha fet de la pitjor manera: sense exposició pública i sense que ningú pogués consultar el projecte ni fer al·legacions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid