x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga
El Comitè de Vaga del Metro vol negociar i demana la dimisió de la presidenta de TMB

No entén les paraules de la Presidenta de TMB Mercedes Vidal en que expressa la voluntat de la Direcció de no continuar negociant.

11/07/2017 Drets i Llibertats

CEl Comitè de Vaga del Metro de Barcelona ha manifestat la seva voluntat negociadora  i per això no entén les paraules de la Presidenta en que expressa la voluntat de la Direcció de no continuar negociant, segons un comunicat emès aquesta tarda.

Remarca que té el mandat de l’assemblea de negociar i defensar els interessos dels treballadors. Seguint aquest mandat, el Comitè assenyala que "continua tenint la voluntat de treballar per resoldre el conflicte i portar a l’assemblea totes les propostes que donin solució a les pretensions dels treballadors. Per més pressió que rebem ens neguem a tancar la porta d’una sortida negociada".

També remarca que "mai s’ha negat a reunir-se amb el Departament de Treball per solucionar la problemàtica que tenen els treballadors i ha demostrat més d’una vegada la seva responsabilitat davant aquesta mediació, traslladant a l’assemblea tota la informació del curs de les negociacions".

Apunta el comunicat que, l’actitud dels responsables polítics de TMB és desafortunada i no defensa ni els interessos de la ciutadania de Barcelona, ni els del servei públic que representa TMB. "Per aquest motiu tornem a exigir la dimissió de la senyora Mercedes Vidal com a màxima responsable de TMB després de les seves últimes declaracions", segons la nota.

Ahir va ser el desè dilluns laborable consecutiu de vaga parcial al Metro. Les vagues van començar el 24 d’abril i, després d’un dilluns festiu

Valora
Rànquings
  1. 313 anys després la monarquia borbònica torna a reprimir el color groc per Sant Jordi
  2. El vídeo "Es tanzt ein Bi Ba Butzemann" (Viva Puigdemont) rep més de 200.000 visites en 24 hores
  3. La CUP inicia una recollida de signatures contra el nomenament de Santi Vila com a director general d’Aigües de Banyoles
  4. Abans es trencarà Catalunya?
  5. La por ha canviat de bàndol i Catalunya se'n va... a poc a poc, però se'n va
  6. Banc Sabadell finança un fabricant de bombes de dispersió, tot i estar legalment prohibit a l’Estat espanyol
  7. Viena es solidaritza amb Catalunya
  8. Tothom a la mani del 15A #LlibertatPresosPolítics
  9. Reflexions en la Diada del 25 d'Abril
  10. Il·legalitzar Catalunya
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid