Vaga
El Comitč de Vaga del Metro vol negociar i demana la dimisió de la presidenta de TMB

No entén les paraules de la Presidenta de TMB Mercedes Vidal en que expressa la voluntat de la Direcció de no continuar negociant.

11/07/2017 Drets i Llibertats

CEl Comitè de Vaga del Metro de Barcelona ha manifestat la seva voluntat negociadora  i per això no entén les paraules de la Presidenta en que expressa la voluntat de la Direcció de no continuar negociant, segons un comunicat emès aquesta tarda.

Remarca que té el mandat de l’assemblea de negociar i defensar els interessos dels treballadors. Seguint aquest mandat, el Comitè assenyala que "continua tenint la voluntat de treballar per resoldre el conflicte i portar a l’assemblea totes les propostes que donin solució a les pretensions dels treballadors. Per més pressió que rebem ens neguem a tancar la porta d’una sortida negociada".

També remarca que "mai s’ha negat a reunir-se amb el Departament de Treball per solucionar la problemàtica que tenen els treballadors i ha demostrat més d’una vegada la seva responsabilitat davant aquesta mediació, traslladant a l’assemblea tota la informació del curs de les negociacions".

Apunta el comunicat que, l’actitud dels responsables polítics de TMB és desafortunada i no defensa ni els interessos de la ciutadania de Barcelona, ni els del servei públic que representa TMB. "Per aquest motiu tornem a exigir la dimissió de la senyora Mercedes Vidal com a màxima responsable de TMB després de les seves últimes declaracions", segons la nota.

Ahir va ser el desè dilluns laborable consecutiu de vaga parcial al Metro. Les vagues van començar el 24 d’abril i, després d’un dilluns festiu