Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
“Tortura, mai més, contra ningú”
Acte de la CUP a Banyoles pels 25 anys de l'Operació Garzón

L'operació policial, política, judicial i mediàtica que se saldà amb la detenció de 45 persones vinculades al moviment independentista català i que va ser dirigida principalment pel jutge Baltasar Garzón.

11/07/2017 Drets i Llibertats

Coincidint amb el 25è aniversari de l'anomenada Operació Operació Garzón contra l'independentisme català, La CUP juntament amb Alerta Solidària ha organitzat un acte a Banyoles aquest divendres, 14 de juliol, a les 20:00 hores, a la Muralla de Banyoles sota el lema “Tortura, mai més, contra ningú”.

Comptarà amb la participació de Sandra Pazos, regidora de la CUP de Banyoles; Núria Gibert, portaveu del Secretariat Nacional de la CUP; Benet Salellas, advocat i diputat de la CUP-CC; Xavi Pellicer, portaveu d'Alerta Solidària; Ramon Piqué, represaliat de l'Operació Garzón; Carles Castellanos, represaliat de la dècada dels vuitanta i Cèlia Appel, membre d'Arran. L'acte serà presentat per la periodista i escriptora, Sònia Bagudanch i es clourà amb l'actuació del cantautor Joanjo Bosk.

Aquella operació, anys més tard, el 2004, arribà fins al Tribunal Europeu dels Drets Humans, que condemnà l'Estat Espanyol per haver-se negat a investigar les denúncies de tortures.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid