Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluites compartides
Les dones tarragonines protagonistes de la nova exposició d'Òmnium
23/06/2017 Drets i Llibertats
L'Aula Magna de la URV va aplegat¡r ahir, 22 de juny, un nodrit auditori per tal de seguir la conferència 'Dones i activisme', moderada per Jordi Piqué i on han intervingut Lola Paniagua, Carme Lleyda, Lurdes Latorre i Teresa Fortuny, a més de la presidenta d'Òmnium Tarragonès, Rosa Maria Codines.

Aquesta taula rodona donava el tret de sortida a l'exhibició a la nostra ciutat de la exposició 'Les dones, motor de les lluites socials a Tarragona'. Una iniciativa d'Òmnium Cultural en el marc de la campanya nacional Lluites Compartides que pretén posar en valor testimonis i experiències de la memòria històrica recent per tal de fomentar la participació de la societat en les lluites actuals.

L' exposició que es pot veure aquests dies a Tarragona, fa un recorregut per la història dels moviments socials a la ciutat des de la fi de la Guerra Civil fins a l'actualitat a través del testimoni de diverses dones lluitadores posant de relleu el paper de l'activisme femení en l'assoliment dels drets socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid