Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Les ATE forçades a signar amb presses una modificació contractual

Les obligarà a triar entre vacances i incorporació acompassada al centre educatiu

14/06/2017 Educació
Segons la Intersindical STEi, Des que va entrar el Govern dels Acords pel Canvi, el sindicat ha manifestat que vol millorar les condicions de feina de les auxiliars tècniques educatives (ATE) fixes discontínues a temps parcial.

No ha estat fins al dia 15 de maig de 2017 que l’Administració ha fet la primera proposta per escrit al Comitè Intercentres. En aquesta proposta es va revelar que, a banda de l’increment de jornada i horari, hi havia tota una sèrie de condicions ocultes (entre les quals, a parer de l’STEI Intersindical, imposar com a període de vacances el temps en què la professional hauria d’estar preparant i tancant el curs escolar).

Funció Pública, al cap d’uns dies –es va adonar que, amb la nova figura contractual de fix periòdic que preveia la primera proposta– hi podia haver problemes a l’hora de cobrar la prestació per desocupació durant els mesos de juliol i agost. Per això, varen haver de presentar una segona proposta que es va aprovar al Comitè Intercentres del 9 de juny. Només USO i STEI Intersindical hi varen presentar objeccions, i aquests dos sindicats ens vàrem abstenir en la votació. En aquesta sessió del Comitè, l’Administració es va comprometre a fer arribar el model de proposta individual de modificació de contracte, primer de tot, a la part social.

Només les presses derivades de no haver fet la feina a temps,. segons el sindicat, poden explicar que avui les ATE fixes discontínues hagin rebut una “Proposta condicions”, sota l’advertiment verbal en moltes ocasions, que s’havia de retornar signada avui mateix. Aquesta proposta no explica el que recull l’Acord en relació a les vacances i els dies de lliure disposició.

L’STEI Intersindical recorda que les ATE són l’únic col·lectiu que fa feina per a l’Administració de la CAIB dins un centre educatiu que no està contractat de cap a cap d’any.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid