Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
La CUP anuncia l'inici de la campanya del referèndum amb el lema "Sí, viure vol dir prendre partit"

Serà el proper 22 de juny al barri de Sant Andreu de Barcelona

10/06/2017 Política

Aquest divendres al vespre, el consell polític de la CUP el Grup d'Acció Parlamentari han ratificat la data i prengunta que havia anunciat al matí el govern, Núria Gibert, portaveu del secretariat nacional de la formació així ho ha manifestat en roda de premsa.

Amb aquesta perspectica, Gibert ha dit que la CUP ja treballa en la campanya a favor del Sí, i ha apuntat que que el proper 22 de juny es donarà tert de sortida al barri de Sant Andreu de Barcelona sota el lema "Sí, viure vol dir prendre partit", ja que ningú es pot “amagar en les ambigüitats” i que per conquerir drets cal prendre partit. L'objectiu principal d'aquesta formació política és augmentar els partidaris del 'sí' al referèndum dirigint-se a l'electorat d'esquerres i sobretot incentivar la participació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid