Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Esquerra Independentista respon a les detencions cremant més fotografies de Felip VI

S'han organitzat una quinzena de concentracions en suport dels detinguts

12/12/2016 Drets i Llibertats

Després de les detencions d'Aitor Blanc, Jordi Almiñana i Ivan Altimira per cremar fotografies de Felip VI l'Esquerra Independentista ha respost cremant-ne més. Quan aquest matí s'han conegut les detencions els canals de comunicació de les diferents organitzacions independentistes han convocat una quinzena de concentracions a les vuit del vespre. En algunes d'elle s'han cremat públicament més imatges del monarca.

A la concentració de la plaça Orfíla de Barcelona alguns càrrecs electes de la CUP han participat en aquestes cremes de resposta i ho han fet davant de les càmeres de televisió. Les diputades Eulàlia Reguant, Mireia Vehí i Carles Riera i els regidors Maria Rovira i Josep Garganté també podrien ser perseguits per l'Audiència Nacional per aquestes imatges:

A les concentracions s'ha tornat a carregar contra la conselleria d'Interior per la seva responsabilitat en les detencions i a demanar el cessament de Jordi Jané. El conflicte entre el govern de la Generalitat i la CUP arriba només una setmana abans de la votació per admetre a tràmit els pressupostos del proper any.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid