Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrada
Una periodista kurda i un activista turc explicaran la situació política de Turquia a Banyoles
22/05/2017 Internacional

Diversos col·lectius de l’Esquerra Independentista del Pla de l’Estany –CUP, Arran, Assemblea de Joves del Pla de l’Estany, Endavant-Nord Oriental i el Casal Popular– organitzen la xerrada Turquia, estat d’excepció, per donar a conèixer els últims esdeveniments polítics que han marcat aquest país del Pròxim Orient. L’acte, que compta amb el suport de la Plataforma de Persones Refugiades, tindrà lloc divendres 26 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Casal Popular.

A l'acte intervindran, la periodista kurda Zekine Turkeri i l’activista turc resident a Barcelona Baybars Kulebi. Zekine Turkeri és una periodista kurda que viu i treballa a Istanbul. Treballava a la cadena de televisió IMC fins que va ser clausurada per el govern Erdogan, que considerava que era una amenaça per la seguretat nacional. També és autora de del llibre Un verano Kurdo. Historias de resistencia al ISIS, la ocupación y el exilio.

BaybarsKulebi ha treballat en diferents projectes d’economia social i també ha estudiat a fons la guerra de baixa intensitat que es viu a Turquia des del 2014.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid