Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Acte 'Xirinacs a contracorrent' a Cerdanyola del Vallès
15/04/2017 Política
El proper diijous 20 d'abril es realitzarà un nou acte en homenatge a Lluís M. Xirinacsa Cerdanyola del Vallès. L'acte es durà a terme les 19h del vespre a la Sala d'actes del Museu d'Art (MAC) de la ciutat (c/Sant Martí, 88).

Aquest acte, com l'anterior realitzat el passat dia 6 i centrat també en la figura de Xirinacs, està organitzat per la Comissió Ciutadana 'Llegat Xirinacs' de Cerdanyola i amb títol "Llegat Xirinacs a 10 anys de la seva mort." Aquest actes compten amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs.

S'hi projectarà el documental «Xirinacs, a contracorrent» i hi intervindrà Joan Parés, metge i amic de Lluís M. Xirinacs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid