Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut pública
La Marea Blanca de Catalunya se suma a la concentració pel tancament Barnaclinic de Barcelona
25/05/2017 Salut

La Marea Blanca de Catalunya avui a les 19 hores farà costat a les companyes i companys de l' Assemblea d’usuàries i treballadores Resistència-Tancada Clínic a la concentració que està convocada davant de l'Hospital Clínic. al C. Villarroel, 170 de Barcelona.

També ha fet una crida a la ciutadania i a tots els col.lectius i entitats, moviments socials, .assemblees de treballadors i sindicats , i formacions polítiques a visibilitzar l'oposició a la figura de Barnaclinic estant colze a colze amb les companyes i companys de l' Assemblea d’usuàries i treballadores Resistència-Tancada Clínic.

Recorda que que Barnaclínic, S.A. és un negoci de sanitat privada dins un servei públic (l'Hospital Clínic) i que s’aprofita de per tant de recursos públics, tant materials com personals, privatitzant-los i que Barnaclinic és el vaixell insignia d'un model sanitari que mercantilitza la salut i que ha funcionat sense cobertura legal des d'un bon principi, destacant el darrer informe de la Sindicatura de Comptes 29/2016 les seves irregularitats .

Tot i això,  considera que el nou Avantprojecte de Llei de fòrmules de gestió de l'assistència sanitària amb càrrec a fons públics del Conseller Toni Comin configurarà un marc legal que permetrà entre d'altres, institucions com Barnaclinic

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid