Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut pública
Concentració a Barcelona "Tanquem Barnaclínic S.A."
23/05/2017 Salut
El pròxim dijous, la plataforma Resistència Clínicha convocat una concentració davant de l'Hospital Clínic per reclamar el tancament de Barnaclínic. Sota el lema Tanquem Barnaclínic S.A. un negoci privat que s'aprofita dels recursos públics, la protesta es farà a les 19:00 hores amb el suport de la plataforma Marea Blanca.

Segons recorden els organitzacions de la mobilització, Barnaclínic és una institucio de sanitat privada dins un servei public. Un centre de negocis privat dins del propi Hospital. D’ús privilegiat i de benefici per a uns pocs, utilitza els recursos públics mentre l’Hospital manté llits i quiròfans tancats, saturació a les urgències i retallades de personal i serveis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid