Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Drassanes per la República fa una crida a manifestar-se en defensa de les "nostres institucions"

Se solidaritza amb la Presidenta del Parlament, Carme Forcadell i amb el membres de la Mesa, Lluís Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet.

04/05/2017 Política

Drassanes per la República també ha manifestat en un comunicat el seu rebuig contra l’escalada de judicialització d’un conflicte que hauria de resoldre’s de forma democràtica mitjançant l’acció política. Som conscients de la instrumentalització i vulneració de la independència dels Tribunals, i de la degradació de l’Estat de Dret, i és per aquesta raó que fem una crida al poder judicial a no acceptar el paper subsidiari que se li ha imposat d’escapçador dels drets i les llibertats del nostre poble.

Convoca a concentrar-nos els propers dies 8 i 12 de maig i 12 juny, a les 8:30h, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al passeig Lluís Companys de Barcelona. De ben segur, una vegada més, el poble de Catalunya sortirem al carrer en defensa de les nostres Institucions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid